Nem jutunk szóhoz Horváth Gréta extrán szexi dekoltázsa láttán, csúcsformában van

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 09:39

Mindamellett, hogy egy nagyon intelligens, gyönyörű és talpraesett nőről beszélünk, Horváth Gréta maga az erő, az elfogadás és a harciasság.

Horváth Gréta is megélt pár igencsak nehéz időszakot az élete során. Többek között arra sem lehetett igazán felkészülve, hogy kilép a házasságából a férje, de azóta szerencsére újra rátalált a szerelem, és nem kellett sokat várnia erre.

Minden eddiginél boldogabbnak tűnik, ami jó hír, mert megérdemli a boldogságot. Időről időre felhívja a figyelmet az elfogadásra, a testi elváltozásokra, sérülésekre, melyek nagyon sok emberben tudnak frusztrációt okozni, nőként különösen.

„Minden évben ki szoktam tenni a striás hasam ide. Ezzel szeretnék minden kamasz lányt és nőt biztatni arra vonatkozóan, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon ami nem tökéletes. Ti tudtátok, hogy a férfiakat például ez soha nem zavarja?” – írta a posztjában Gréta.

„Több ember véleményét kikértem ezzel kapcsolatban és már a kérdést sem értették. Akkor meg minek feszüljünk rajta? Ha a strandon látok hasonló pocakot, tudom min ment keresztül az illető. Minden rajtunk ejtett sebnek van története.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.