Horváth Gréta rendkívül trükkös, megmutatta az új szerelmét

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 14:50

Egyre többet és többet láthatunk a titokzatos férfiből, lassan emberek milliói lesznek kíváncsiak arra, hogy ki is a szerencsés.

Kicsit hasonló a helyzet, mint Horváth Éváéknál, és a sors furcsa fintora, hogy ugyanaz a vezetékneve a két sztárnak. A híres modell szintén nem mutatta még a párját, de már számtalanszor hallhattuk a hangját a Balin forgatott vlogokban.

Gréta csak nemrég esett újra szerelembe, és már tudjuk, hogy egy igazi gáláns lovag a párja, amiről nemrég ismét tanúbizonyságot tett. Sokan kíváncsiak rá, hogy vajon ki ő, hogyan néz ki, ki hódította meg az Ázsia Expressz győztesének szívét.

A nagy duó legutóbb Siófokon járt, nem is akárhol, egy olyan helyszínen, ahol tátva marad az ember szája. Nos, Gréta is így járt, imádta a dekorációt, ami közel állhat hozzá, ráadásul tudjuk róla, hogy milyen penge benne.

Erre a linkre kattintva követhetitek oldalunk social- és bulvárspecialistáját, Dávidot az Instagramon!

„Ma reggel barátnőm által megalkotott @bonita.studio.siofok-ban kezdtük a napot. Konkrétan le vagyok nyűgözve a helytől és a kínálattól.” – árulta el a posztjában a még mindig nagyon titokzatos Gréta.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.