Egyre vékonyabb Horváth Gréta a szakítás után

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 00:04

Talán nem túlzás azt írni, hogy sok ezer ember áll Horváth Gréta mögött, aki egyre vékonyabb, csinosabb, és ennek jó láthatói jelei vannak.

Megannyi oka van annak, hogy Horváth Grétát kedveljük, még akkor is, ha a legtöbb emberhez hasonlóan csak felületesen ismerhetjük a televízióból és a közösségi médiából. Nagyon szimpatikus benne, hogy szinte lehetetlen padlóra küldeni lelkileg, rettentő erős tud maradni, amiben a fia is sokat segít neki.

Emellett egy olyan nőről beszélünk, akiről sok férfi is példát vehetne, mert szinte mindenhez is ért, és mindezt úgy, hogy közben egy rendkívül vonzó nőről beszélünk. Sok remek tulajdonság dolgozik benne, mindig tervez valamit, ám Meggyes Dávid döntését még ő sem láthatta előre.

Új párja, Stana Alexandra szerint nem szerette el Dávidot Grétától, aki a TV2-nek adott interjújában elmesélte, hogyan érzi most magát. Sok terve van 2022-re, de jelenleg nincs arról szó, hogy párt keresne, ugyanakkor hinni szeretne az igaz szerelemben.

Horváth Gréta a lelki gyógyulás útjára lépett, de jelenleg nem jár új kapcsolat a fejében

Ha valaki, Gréta biztosan megérdemli a boldogságot, és valószínűleg rá is fog találni ez az érzés. Az égiek általában ilyenkor rámutatnak arra, hogy az ember sokkal boldogabb is lehet annál, mint azt valaha is gondolta volna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.