Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Horváth Grétának egyre több elegáns ruhára van szüksége

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megtudhattuk, hogy Horváth Grétának egyre több elegáns ruhára van szüksége a civil munkája miatt, amikben bátrabban jelenhet meg a megbeszéléseken.

Horváth Gréta az egyik legcsinosabb híresség Magyarországon, amiért sokat is tett az elmúlt egy évben. Látványosan alakult át a formája, rengetegen dicsérik, és ami ennél is fontosabb, boldog az új párja mellett.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Gréta igyekszik mindenhol helytállni, és kiderült, egyre több elegáns ruhára van szüksége a civil munkája miatt. Ezek a ruhák nagyon is fontosak, hiszen a megjelenés ugyanúgy az üzleti világ része, mint például a jó tárgyalói képesség.

„Civil munkám során egyre több elegáns ruhára van szükségem, amiben bátran tudok megbeszélésekre menni, és azon felül, hogy csinos még jól is szeretném érezni benne magam.” – írta a posztjában a csinos és vonz ó Gréta.

„Sok évvel ezelőtt Dunakeszin laktam, és akkor voltam először a #reklam @nilusdivatdunakeszi üzletben. Mára nagyon szép lett az üzlet és káprázatos a kínálat is. Apuval tegnap arra jártunk, és akkor raktam össze a képet.”

„Brutálisan sokszínű a választék, fazonban és színben, stílusban. Biztosan megyek még oda vásárolni. Köszönöm a segítséget a darabok választásánál!” – tette hozzá nagyon elégedetten az Ázsia Expressz sztárja.