Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Horváth Éva minden eddiginél vonzóbb bikinis fotót posztolt magáról Baliról

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva láthatóan élvezi az életet, és egy nagyon erős bikiniformát hozott össze az elmúlt időszakban.

Horváth Évának egyértelműen jót tett, hogy Balira költöztek, ahol mélyebb szinten is megismerkedhetett a jógával. Ennek köszönhetően a formája is átalakult, és 40 felett, két gyermek mellett is abszolúte topformában tud lenni.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Vannak, akik rendszeresen kételkednek magukban, de ez súlyos hiba. Mindig megvan bennünk a potenciál a változásra, csak meg kell találni hozzá a kulcsot, hogy újabb és újabb ajtók nyílhassanak meg előttünk.

Éva számára az egyik ilyen kulcsot a jóga jelentette, amiről rengeteget tanult a hónapok alatt. Talán nem túlzás azt mondani, hogy megváltozott tőle az élete, és még kiegyensúlyozottabbá vált.

A híres modell formáját is sokan irigylik, rengeteg bókot kap, de persze mindig vannak, akik támadják valamivel. A közel 200 ezer követőt számláló híresség látható módon remek munkát végzett, és ezzel sokakat motiválhat.

Ezzel együtt az egyik nagy álma is megvalósulóban van, hiszen jógatábort szervez Balin, ahol festői környezetben fejlődhetnek testileg, lelkileg és mentálisan az emberek. Éva pedig az alább látható bikinis felvétellel csak tovább forrósíthatja a levegőt.