Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Horváth Éva tüzes lábformával hangol 2023-ra

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan 2023-at írunk, miközben Horváth Éva nagyon jól érzi magát a csodálatosa és utánozhatatlan Balin.

Mondhatni álomélet az övé, bár tegyük hozzá, két gyermeket nevel mellette a párjával, ami már önmagában komoly elfoglaltság. Közben gyártják a videókat, és igyekeznek minden fontos információt átadni Baliról.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Nekik köszönhetően többen is úgy dönthettek, hogy elindulnak Bali felé, hiszen már rendelkeznek a kellő háttéranyaghal ehhez. Éva igyekszik részletesen beszámolni a dolgokról, illetve az esetleges nehézségekről.

Nyilván vannak nehézségek, mint minden más országban és szigeten. Ugyanakkor, ha sokat tanulunk az adott helyről, akkor nagyon nagy baj nem érhet bennünket, és összességében ez a legfontosabb.

Éva odafigyel a formájára, a jóga is sokat segít neki ebben, a követők pedig ámulatba esnek, hogy kétgyermekes édesanyaként milyen jó formában van. A legújabb róla készült fotó is csak ezt bizonyítja, mialatt már meg is jelent az új videójuk.

„Milyen a SULI Balin, naponta teszitek fel nekem ezt a kérdést. Az új vlogunk erről szól, megmutatjuk Kristóf iskoláját, hogy telnek a napjai 5 évesen a suliban. Hogy illeszkedett be egy olyan közösségbe, ahol angolul megy az oktatás.”