Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Horváth Éva lassított felvételen sétál a parton, bikiniben (videó)

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Őrjítően jó formában van Horváth Éva, sokak számára ő jelenti az igazi női formát, és a modell elmondta, miért olyan izgatott.

Horváth Éva boldogan éli az életet Balin a családjával, bár vannak bizonyos kérdések, amik rendre előjönnek. A lábmérete is ezek közé tartozik, de nemrég tisztázta, valójában mekkora a lába, és ezzel többet nem is szeretne foglalkozni.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Azt is megtudhattuk, hogy finoman szólva sem retteg a rovaroktól és a hüllőktől, amit örökölhettek tőle a gyermekei. Mindig van valami újdonság Balin, ami magával ragadja az embert, és ezt Éva pontosan tudja.

Köszönhetően a jógázásának, más szintekre került, testileg is, aminek erősen láthatói jelei vannak. Rengeteg bókot kap, és az utálók is csak nehezebben tudnak belekötni, de Éva inkább csak a pozitív dolgokkal foglalkozik.

Most még inkább, hiszen nagy pillanatokat él át, és már egy ideje várt erre. Erről egy látványos videó kíséretében tett bejelentést, amivel ismét meggyőzte a követőket, és mindenki nagyon elégedett.

„Húú nagyon izgalmas napok várnak rám .Most ért véget egy tábor és 2 nap múlva érkezik a saját Astanga csoportom.” – írta a posztjában Éva, aki remekül érezheti magát a bőrében, és várhatóan fog még fejlődni.