Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Mióta itt jártál:

Élete egyik legkülönlegesebb fotója készülhetett el Horváth Éváról Baliról

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy olyan helyszínt választott, amire régóta kíváncsi volt, és most, hogy a víz ura „engedélyt adott” erre, elkészülhetett a várva várt fotó.

Horváth Éva akár napokon belül elérheti az újabb mérföldkövét a közösségi oldalán, ugyanis az Instagram oldalát már több mint 197 ezren követik. Alig 3 ezer követőn belül van ahhoz, hogy meglegyen a 200 ezer.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Igyekszik ezeken a platformokon aktív lenni, és láthattuk, hogy már kora reggel is vonzó. Érdekes, látványos tartalmakat oszt meg magáról, igazán extra pózban is készült róla fotó egy érdekes gyakorlat közben.

Évát sokan irigylik a balis élete miatt, így a bántó kommentek sem maradnak el. Még mindig vannak, akik belekötnek a megjelenésébe, de a többség elismeri őt, miközben kétszeres anyukának mondhatja magát.

Második kisfiát nemrég hozta világra, és a 40-es éveiben fittebb, mint valaha. Sokat köszönhet a jógának, mely sokat segíthet neki fizikálisan, mentálisan és lelkileg is, hiszen ez a mozgásforma lényege.

Legutóbb pedig élete egyik legszebb fotója készülhetett el róla, azon a bizonyos sziklán, amit időközönként ellep a víz. „Ezt a sziklát még soha nem láttam, mert mindig ellepte a víz! Most olyan apály van, ami még a helyieknek is különleges élménynek számít.” – írta Éva.