Horváth Éva fejese és bájos kiemelkedése a medencéből: 10 pont

not image

A T-800-as

2020.július.1 - 10:34

Több okból kifolyólag is 10 pontot adnánk a híres modellanyukának, aminek nemcsak az ugráshoz van köze.

Több okból kifolyólag is 10 pontot adnánk a híres modellanyukának, aminek nemcsak az ugráshoz van köze.

Horváth Éva követőtábora is egyre csak gyarapszik a Instagramon. Már 160 ezer felett jár ez a szám, és minden bizonnyal később a 200 ezer is meglesz. Változatos Éva oldala, aki az egyik pillanatban egy visszafogott képpel jelentkezik, majd a következőben már egy igazi, dögös felvétellel.

A modell és televíziós személyiség, aki az évek során csodálatos helyekre utazhatott el, többek között a különböző fotózások által, szintén örülhet a nyárnak, már ha épp nem esik az eső, mert az idei szezon kiszámíthatatlan…

https://liner.hu/jakabos-zsuzsanna-edzes-utan-is-gyonyoru/

Éva nemrég egy videóval kedveskedett a követőinek, és azt kell mondjuk, hogy még ebben is tehetséges. Helyből ugrott fejest a medencébe: zárt lábak, feszített lábfaj, nyújtott lábujjak, kisebb csobbanás…

Ez így közel 10 pont, amit végül meg tudtunk adni neki az egyrészes fürdőruhája és a kiemelkedése miatt. Mintha csak egy reklámfilmben lett volna… „Repül a bálna” – írta viccesen a posztjában.

A bálnát nyugodtan tehetjük idézőjelbe, mert a modell vonalai még mindig irigylésre méltóak, és sokak számára az igazi női ideált testesítheti meg.

https://www.instagram.com/p/CCEfhfzACNA/