Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

A HONOR Magic4 Pro elnyerte a DxOMark Gold Camera minősítését

Fotó: HONOR
not image

Borbély Fanni

2022. május 21. - 20:10

A HONOR Magic4 sorozat ismét felkerült a DxOMark toplistájára: ezúttal a HONOR legújabb csúcskategóriás okostelefonja, a HONOR Magic4 Pro érdemelte ki a DxOMark Gold Camera minősítését.

A Magic4 sorozat Ultimate tagja korábban már megszerezte az első helyet a DxOMark okostelefonos kameráinak rangsorában. Mint a sorozat legszélesebb körben kiadott okostelefonját, a HONOR Magic4 Pro-t szintén pozitív elismerésben részesítette a DxOMark a fényképezési képességeiért.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

„A HONOR Magic4 szériával a HONOR már bizonyította, hogy jelentős eredményeket és fejlesztéseket ért el a fotózás terén” – mondta Hervé Macudzinski, a DxOMARK Image Labs képminőségi igazgatója. Hozzátette: „Az előző generációhoz képest a HONOR a Magic4 Pro-val újabb nagy lépést tesz a kamera teljesítménye terén, hiszen elhozza a hétköznapokba a legjobb képminőségű készülékek egyikét.”

Fotó: HONOR

A nagy teljesítményű hármas kamerakombináció, amely egy 1/1,56 hüvelykes színes érzékelőt tartalmazó 50MP-es széles látószögű kamerából, egy 50MP-es 122 fokos ultraszéles látószögű kamerából és egy 64MP-es periszkópos telefotó kamerából áll, és amelyet a kategóriájában legjobb Ultra-Fusion számítógépes fényképezési technológia hajt, lehetővé teszi, hogy a HONOR Magic4 Pro nagy felbontású, lenyűgöző tisztaságú képeket készítsen még távolról is. Az 50MP-es nagy látószögű kamera és az 50MP-es ultraszéles kamera a számítógépes fényképezés segítségével 65%-kal növeli a képek élességét és tisztaságát. A 64MP-es periszkópos telefotó kamera 3,5x optikai zoomot és 100x digitális zoomot tesz lehetővé, tovább növelve a kép élességét és tisztaságát 160%-kal.

A filmes minőségű felvételeket kínáló HONOR Magic4 Pro képes a világ első 10 bites Log 4K videófelvételére 60fps (képkocka/másodperc) sebességgel, ezzel egy újabb iparági mércét döntve meg, miközben lehetővé teszi, hogy a felhasználók videóik megjelenését filmszerű színtónusokkal, HDR tisztasággal javítsák. A HONOR Magic4 Pro-t a Cinematic 3D LUT (Look Up Table) képességekkel és Magic-Log formátummal is felszerelték, segítve a felhasználókat abban, hogy videóikat filmekhez illő, kiváló színárnyalatokkal szerkesszék, így a kezdő alkotók hollywoodi stílusú színeket és hangulatokat varázsolhatnak a mindennapi tartalmaikba. A HONOR Magic4 Pro hamarosan elérhetővé válik Magyarországon is.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.