Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Holttestet találtak a Dunában Dunacsúnnál, egy eltűnt férfié lehet

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A bejelentés után rendőröket, tűzoltókat, búvárokat, valamint egy orvosszakértőt és egy halottkémet is odaküldtek.

A Joj TV értesülései szerint már hosszabb ideje a vízben lehetett az a holttest, amelyet csütörtökön húztak ki a vízből Dunacsúnnál, s azt feltételezik, hogy egy eltűnt fiatalemberé lehet, ám a személyazonosságát csak a boncolás után tudják megállapítani.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Egy arra járó férfi talált rá a holttestre, aki a helyszíntől nem messze parkolt le az autójával, nem sokkal 16 óra után. A környéken egyébként sokan mozognak, mert van egy étterem nem messze, ami kifejezetten népszerű a turisták körében.

Martin Balko, a mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője elmondta, hogy a bejelentés után rendőröket, tűzoltókat, búvárokat, valamint egy orvosszakértőt és egy halottkémet is a helyszínre küldtek.

A búvárok nem sokkal később kihúzták a holttestet, amely a víz felszínén úszott, nem messze a parttól, iratot viszont nem találtak nála. Majd a szakértők boncolást rendeltek el, hogy megállapíthassák a halál okát – írta a parameter.sk.

A feltételezések szerint a holttest a 21 éves Jáné lehet Malackyból (erre utal a ruházata is), akit utoljára akkor láttak, amikor február 8-án a pozsonyi botanikus kert előtt hagyta az autóját, s azóta rendőrök, keresőcsapatok és önkéntesek kutattak utána.