Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Holland férfi akarta megkéselni menyasszonyát Békéscsabán: „tíz részre váglak szét!”

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A nőnek szerencséje volt, hogy többen a segítségére siettek, majd a rendőrséget is értesítették. 

Egy 34 éves holland férfi még 2021 novemberében volt átutazóban Magyarországon, Bulgáriába tartottak, ahol a férfi munkát akart vállalni, azonban Békéscsabán majdnem megölte a menyasszonyát. 

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A pár 2021. november 24-én este a vasútállomáson, egy sörözőben töltött időt, a férfi italozott és a viselkedése miatt kiküldték. Taxiba ültek, visszaindultak abba a hotelbe, ahol megszálltak, de a vőlegény útközben erőszakossá vált. Fenyegette a menyasszonyát, azt mondta neki, hogy megöli és tíz részre vágja szét, majd menet közben kinyitotta a kocsi ajtaját.

Ekkor a taxi sofőrje megállt, a férfi kiszállt, behajolt a hátsó ülésen és megütötte a nőt. A taxis a másik ajtón kiengedte a bántalmazott nőt, a párja pedig egy bicskával a kezében kergetni kezdte az autó körül, eközben a nyakán, valamint a mellkasán is megsebesítette.

A police.hu beszámolója szerint többen tanúi voltak ennek, a nőt két férfi felvette az autójába és közben értesítették a rendőrséget. Vőlegénye elmenekült, de a rendőrök másnap délelőtt Békéscsabán, a vasútállomás közelében elfogták és őrizetbe vették, jelenleg is letartóztatásban van

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellene emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. december 5-én továbbították az ügyészségre – írják.