Dollár
381,98 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,242 $

Holdampf Linda extrán szexi ebben a fürdőruhában

Fotó: Instagram/Holdampf Linda
not image

Takács Petra

2022. július 1. - 01:08

Egy újabb fürdőruhás sorozat, amit imádni fognak a rajongók, és azt kell mondjuk, ezen a nyáron még hangsúlyosabbak ezek a szettek.

Egy ideje érezni lehetett, hogy egyre inkább előtérbe kerülnek az egyrészes fürdőruhák, ami jó hír, mert remek tervezéseket látni odakint. Rengeteg különböző formavilág jelenik meg, melyek maximálisan ki tudják hozni a női alakot.

Soron kívül Hatalmas balhé a Chelsea-Tottenham-on, Contét és Tuchelt szét kellett választani (videó)

Holdampf Linda is kiváló formának örvend, és rajta is csodálatosan állnak ezek a darabok. Ezúttal sem kellett csalódnunk, egy nagyon igényes modellel köszönt be Linda, és a fotók megint csak önmagukért beszélnek.

„Na pont ilyenre vágytam! Egyberészes, elegáns, kényelmes, féloldalas! És nem mellékesen kifordítható a fürdőruha. Tehát kettő az egyben!” – írta boldogan a bejegyzésében Linda, akit szinte az egész ország ismer.

Bombaformában van Räikkönen felesége

„Arról nem is beszélve, hogy a sloggi idei kollekciója is környezetkímélő anyagokból és technológiákkal készült Újrahasznosított anyagokat és béléseket használtak, emellett fentarthatóbb digitális nyomtatási technikákat alkalmaztak az anyagokon.” – árulta el a posztjában a sztár.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2