Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hódi Pamela szabályokat közölt Berki Krisztián édesanyjával

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Teljesen érthető módon Hódi Pamela lefektetett pár szabályt Berki Krisztián édesanyja előtt a lánya és a család érdekében.

Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata igencsak viharos volt. Ezzel szemben a férjével boldogságban és harmóniában élhet, akiért rendkívül hálás, és minden bizonnyal együtt fognak megöregedni.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Már több mint öt év telt el azóta, hogy Bence belépett Pamela életébe, aki a Hot! Magazinnak arról is beszélt, milyen jó édesapa az egykori futballista, aki noha fiatalabb, egyúttal érettebb is a korához képest.

„A kezdetektől ugyanúgy gondoskodik a nagyobbik lányomról, mintha a sajátja lenne, sportra viszi, együtt tanulnak. Bence nem tesz különbséget Nati és Olívia között.” – idézte Pamela szavait a Blikk a cikkében.

Pamelának vannak szabályai

Pamelát is mélyen érintette Krisztián hirtelen és tragikus halála. A feldolgozásban a család segített neki, akárcsak Natinak, akit azóta jóval kevesebbszer láthatnak a követők a közösségi médiában, aminek nyilván megvan a maga oka, hiszen Pamela más nézeteket vall ebben a kérdésben.

„Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel.” – mesélte Pamela a feldolgozásról, aki nagyon jól ismeri a lányát, elmondása szerint minden rezdülését érzi, és már a tekintetéből látja, mit érez, mire gondol. „Ugyanígy van ez Bencével is.”

Pamela egyértelmű szabályokat fektetett le, így Krisztián édesanyja is találkozhat Natival, de megkérte őt arra, hogy amit az unkája mond neki, azt ne adja tovább másnak. „Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy”