Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

HIVATALOS: Di Mariát több meccsre is eltiltották, novemberig kiesik

Fotó: Twenty20
not image

A T-800-as

2020. szeptember 24. - 00:29

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a PSG sztárját több mérkőzésre is eltiltották a Marseille elleni elvesztett rangadót követően.

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a PSG sztárját több mérkőzésre is eltiltották a Marseille elleni elvesztett rangadót követően.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Nem jó híreket kapott a párizsi csapat és Angel di Maria, aki az egyik legfontosabb játékosa a PSG-nek. Most azonban egy ideig mellőzniük kell az argentint, aki korábban a Real Madrid és a Manchester United játékosa is volt.

A megbukott és rövid angol karrier után a PSG-ben lelt otthonra, és hozta is a klasszis teljesítményeket. Az idei szezon azonban nehezen kezdődött számukra, többen is koronavírus-fertőzést kaptak, majd vereségekkel nyitottak.

A Marseille elleni vereség ráadásul egy balhéval zárult, és 5 játékost is ki kellett állítania a játékvezetőnek. Köztük volt Neymar is, aki azt mondta, hogy Gonzalez rasszista módon szólt hozzá, mely után nyomozás indult az ügyben.

A Marseille oldaláról pedig azt állították, hogy Di Maria köpdösött. Erről először Andre Villas-Boas, a Marseille vezetőedzője nyilatkozott. A hír természetesen bejárt a nemzetközi sajtót, és most meg is született a döntés.

A goal.com beszámolója szerint Di Maria, aki szintén részese volt az incidensnek, és a közelharc során Gonzalezre köpött, négy meccsre kapott eltiltást. A felfüggesztés keddtől lép érvénybe, ami azt jelenti, hogy Di Maria ott lehet a Reims elleni meccsen a Ligue 1 következő fordulójában.

Ezt követően azonban kihagyja az Angers, a Nimes, a Dijos és a Nantes elleni mérkőzéseket, mielőtt november 8-án visszatérne a Rennes ellen.

Már csak 400 millió euróért lehet vinni a Barca hatalmas tehetségét