Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Hivatalos: Conor McGregor visszavonult a kűzdősporttól

not image

Kulcsár Péter

2020. június 7. - 08:20

A méltán népszerű UFC 250 torna után az egykori bajnok, Conor McGregor nem várt kijelentést tett ma reggel.

A méltán népszerű UFC 250 torna után az egykori bajnok, Conor McGregor nem várt kijelentést tett ma reggel.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Az ír harcos a Twitterén mondott köszönetet mindazoknak, akik mellette álltak és itt hozta nyilvánosságra, hogy örökre abbahagyja az aktív, versenyszerű sportolást.

“Sziasztok, srácok. Eldöntöttem, hogy visszavonulok a küzdősporttól. Köszönöm mindenkinek a lenyűgöző emlékeket! Micsoda út volt ez! Itt van egy kép rólam és az édesanyámról Las Vegasból, ahol az egyik világbajnoki címemet szereztem. Ti is valósítsátok meg az álmaitokat, legyenek a vágyaitok bármik is.”

írta McGregor a Twitteren.

A meglepő döntés szó szerint sokkolta a rajongókat, szerintük ugyanis a pehelysúlyú kategória egyik legikonikusabb harcosát vesztette el a sport.

A Nate Diaz elleni UFC 196 meccsen alulmaradt, és lehetséges, hogy ez hozzájárulhatott a kesztyű szögre akasztásában, bár négy hónappal a vereség után újból talpra állt és legyőzte Eddie Alvarezt, melynek köszönhetően elhódította a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét, miközben a pehelysúlyú trófea már a kezében volt.

Ő lett az első harcos a UFC történetében, aki egyszerre két övet is birtokolt.

Március 26-án már egy hasonló tweetben belengette karrierjének befejezését, azonban azonnal visszatért és a UFC 246 tornán legyőzte Donald Cerronét az első körben. A UFC elnöke, Dana White szkeptikus a bejelentés kapcsán, szerinte a sportoló nem gondolhatta az egészet komolyan.

McGregor a legjobban kereső tagja az UFC-nek, ezért visszavonulása esetén hatalmas bevételektől eshet el. Vajon csak ismét egy marketingfogásról lenne szó vagy ezúttal tényleg komolyan gondolta az ír bajnok?

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/meghato-gesztust-tettek-a-bundesliga-merkozesen/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.