Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Hivatalos: a Liverpool megszerezte az egyik legjobb középpályást

not image

A T-800-as

2020. szeptember 18. - 17:03

A Liverpool hivatalosan is bejelentette a következő igazolását, aki nagy fogásnak ígérkezik és még soha ezelőtt nem játszott Angliában.

A Liverpool hivatalosan is bejelentette a következő igazolását, aki nagy fogásnak ígérkezik és még soha ezelőtt nem játszott Angliában.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Thiago Alcântara tökéletes korban van ahhoz, hogy még nagy dolgokat érjen el a Liverpool színeiben, akik nemrég bajnokságot, valamint Bajnokok Ligáját nyertek. A spanyol válogatott pedig aktuális BL-győztesként érkezett meg.

Alcântara egy egészen kiváló és nagyon nagy tapasztalattal bíró középső középpályás, akiért többek között a régi klubja, a Barcelona, valamint a Manchester United is érdeklődött. Végül azonban a Liverpool mellett tette le a voksát.

Nagy motivációt jelent számára, hogy Jürgen Kloppal dolgozhat együtt, akit szintén az egyik legjobbnak tartanak. Alcântara 2005 és 2013 között a Barcelona játékosa volt, majd Németországba költözött.

Ezzel egy igen hosszú idő zárul le számára a Bayern Münchennél, ahol fontos szerepet töltött be. Noha szerették volna, hogy maradjon, új kihívást keresett magának, és ezt most a Liverpool, valamint a Premier League fogja megadni számára.

A hivatalos tájékoztatás szerint egy hosszú távú szerződésről van szó a Alcantara és a Liverpool között, amit nemrég írtak alá. „Elképesztő érzés. Régóta vártam erre a pillanatra, és nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

„Amikor telnek évek, megpróbálsz minél sikeresebb lenni, és amikor nyersz, akkor egyre többet akarsz nyerni. Azt hiszem, ez a klub bemutatja azt is, ami én vagyok. Szeretném elérni az összes célt, minél több trófeát nyerni.”

„Ez a fajta családi érzés, amire szükségem van, mert szeretünk nagyon szoros kapcsolatot ápolni a klubbal, és azt gondolom, hogy ezt érezni is fogom itt. A lehető leggyorsabban kell alkalmazkodnom a csapathoz ebben a helyzetben. Minden kompaktabb és valamivel később kezdjük el a kapcsolatot, de mégiscsak a futballról van szó, és szerintem csak vegyítenünk kell mindent, amink van, a jó dolgokat. Segíteni fogok a csapatnak a védekezésben, és mentális szempontból is.”

„A rajongók sem izgatottabbak nálam, biztosan nem! Ez nem a kimondott szavakról szól, hanem az elvégzett munkáról. Kiteszem a szívemet a pályán a csapattársaimért, a klubnak és a szurkolóknak egyaránt.”

A Liverpool új játékosát egy igen hangulatos videóban mutatták be, aki boldogan feszít a csapat 6-os számú mezében. Nem sokkal később a Bayern München is beszámolt az átigazolásról.

https://www.instagram.com/p/CFSDk6aJ7RN/

Messi biztosan ott lehet az első meccsen, Koeman nem