Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Hidegrázós: Singh Viki dicséreteket énekelt Whitney Houston hangján

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki az egyik legjobb hangú énekeső Magyarországon, amit ismét bizonyított, ráadásul teljesen egyszerű körülmények között, nem stúdióban.

Singh Vikit sokan ismerik Magyarországon, főként az énekeskarrierje miatt, míg mások a megjelenésére kapják fel a fejüket. Nem kevés férfi számára ő jelenti az ideált, azt a nőt, akiért odavannak.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Vikinek mindez valószínűleg önbizalmat ad, de továbbra sem talált rá az a szerelem, aki mindenben megfelel. Nehéz olyan párkapcsolatra lelni, amin belül az ember maximálisan boldog lehet.

Ha azonban még csak az esélyt sem adjuk meg magunknak, csak rosszabb lesz. Ugyanakkor vannak időszakok, amikor az embernek egyedül kell lennie, magára koncentrálnia, melynek ideje alatt minden addiginál többet fejlődhetünk.

Ne feledjük, ha képesek vagyunk mások boldogságának örülni, az csak bennünket fejleszt tovább. Néha ez sem könnyű, amikor az ember mélyebben van, de törekedni kell arra, hogy kihozzuk a maximumot a helyzetekből.

A rendkívül vonzó énekesnő most egy olyan videót osztott meg magáról, amire sokan várhattak. Megmutatta, hogyan lazít egy nehéz nap után, miközben dicséreteket énekel saját maga örömére, például Whitney Houston hangján.