Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Hiába várunk a Cyberpunk 2077 multiplayer módjára

TÉMÁK:
#cyberpunk 2077
Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mivel igen sok dolga volt a fejlesztő csapatnak a játék megjelenése óta, kénytelenek voltak átgondolni a prioritásokat.

Már évekkel a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt arról szóltak a hírek, hogy a multiplayer mód is jön majd a játékkal, ám a fejlesztő CD Projekt Red legfrissebb közlése szerint a mód a játék viharos megjelenésének áldozatává vált: a stúdió így kénytelen volt minden energiáját arra összpontosítani, hogy kijavítsa azokat a hibákat, melyek a megjelenés után (még jó ideig) megkeserítették a playerek életét.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A GameSpot jelentése szerint Philipp Weber vezető quest designer úgy fogalmazott a döntés kapcsán, hogy kénytelenek voltak mérlegelni prioritásaikat és ennek megfelelően dönteni a multiplayer mód kapcsán is.

A prioritás pedig egyértelműen az volt, hogy maga a játék tökéletes játékélményt nyújtson a játékosoknak, ám ez azt eredményezte, hogy több korábban tervezett projektet is fel kellett adniuk.

Mivel egyszerre rengeteg mindent akartak megcsinálni a Cyberpunkkal, végül kénytelenek voltak feltenni a kérdést, hogy melyik a legfontosabb, s elhatározták, hogy további módok és extrák helyett inkább arra fókuszálnak, hogy tökéletesítsék a játékot és a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a rajongóknak.

Az viszont, hogy a többjátékos mód hogyan nézett volna ki, nagy eséllyel soha nem fogjuk megtudni, mivel a CD Project red kínosan ügyelt arra, hogy a projekt minden apró részletét a legnagyobb titokban tartsa. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Cyberpunk 2077 Game of the Year Edition 2023-ban érkezik, ahogyan a Phantom Liberty DLC is.