Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Hiába a Tottenham elleni győzelem, Guardiola leteremtette játékosait

Fotó: MTI/EPA/Ritzau/Liselotte Sabroe
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a Manchester City csapata 4-2-re legyőzte a Tottenham Hotspurt, Pep Guardiola fejmosással várta játékosait a mérkőzés után.

Az ESPN jelentése szerint Pep Guardiola még a 4-2-es végeredménnyel, a Manchester City javára végződött mérkőzés ellenére sem volt túl boldog, és betalálta a szurkolókat, illetve saját játékosait is, mondván, “önelégültek” voltak a mérkőzésen.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A City 2-0-ás hátrányból hatalmasat fordított, miután a második félidőben Riyad Mahrez kétszer is betalált, így a csapat komoly győzelmet aratott. Pep Guardiola azonban nem volt túlzottan elégedett a mérkőzéssel, s később úgy nyilatkozott:

“Ne láttam sokat a pályán bátorságból, és most szerencsénk volt, de ha nem változtatunk, előbb-utóbb pontokat fogunk veszíteni. A szenvedély, a tűz, a győzni akarás az első perctől kezdve hiányzott. Ugyanez a helyzet a szurkolóinkkal, 45 percig csendben voltak. Aztán kifütyültek, mert vesztésre álltunk.”

Guardiola hozzátette, számára nagyon fontos a szurkolók támogatása, főként azért, mert a jelenleg élen járó Arsenalnál ott van a “tűz és a szenvedély”. Ennek kapcsán rámutatott, határozottan úgy érzi, hogy csapatából eltűnt ez a tűz, ellenkező esetben ugyanis “nem kapnánk olyan gólokat, amilyeneket minden egyes meccsen kapunk”.