Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Több mint heti 560 millió forintért játszhatna Ronaldo az araboknál 

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo 11-est készül rúgni a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának elsõ fordulójában játszott Portugália-Ghána mérkõzésen a dohai 974 Stadionban 2022. november 24-én. MTI/EPA/Rolex Dela Pena
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Cristiano Ronaldónak egy jövedelmező hároméves szerződést ajánlott a szaúd-arábiai Al Nassr, amellyel a futballtörténelem legjobban fizetett játékosává válna a hírek szerint.

A portugál sztár a múlt héten bontott szerződést a Manchester Uniteddel, és még nem tudni, hogy hol folytatja a pályafutását, azonban máris elindultak a találgatások, és biztosak lehetünk benne, hogy több szerződést is letesznek elé. 

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ronaldo célja, hogy egy olyan együtteshez csatlakozzon, amely a Bajnokok Ligájában küzdtet, azonban ha ilyen kérője nem lesz, lehet, hogy újra kell gondolnia a Szaúd-Arábiába való költözést.

Az Al Nassr nyáron nagyon jó ajánlatot tett a játékosnak, de CR nem fogadta el, mert úgy érezte, hogy még mindig képes olyan magas szinten játszani, hogy megállja a helyét Európa legjobb bajnokságaiban. 

A CBS Sport úgy tudja, hogy ismét megkeresték az arabok Ronaldót egy hároméves szerződéssel, ráadásul már tárgyalnak is a játékos képviselőivel. A brit Metro azt írja, hogy a szerződés szerint a portugál heti 1,2 millió fontot keresne, azaz több mint 560 millió forintot. 

Az Al Nassr nyáron igen jövedelmező ajánlatot tett Ronaldónak – és a Unitednek -, de az ötszörös Ballon d’Or-győztes a Morgannek adott interjújában azt állította, hogy visszautasította a 300 millió fontos, kétéves szerződést, mert úgy érzi, még mindig képes lenne hozzájárulni és hatást gyakorolni az Old Traffordon.

Az Al Nassr mellett több MLS-klub – köztük a David Beckham-féle Inter Miami és mindkét Los Angeles-i csapat – is érdeklődik Ronaldo szerződtetése iránt, míg a Sporting Lisszabonhoz való visszatérés is szóba jöhet, ha elfogadja, hogy jóval kevesebb pénzért fog futballozni.