Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Hét holttestet találtak Oklahomában, két tizenéves lehet közöttük

TÉMÁK:
#18 #Gyilkosság #USA
Fotó: Unsplash/Raychel Sanner
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik legmegdöbbentőbb ügye lehet ez az Egyesült Államokban, ahol újabb tragédiára bukkantak.

A hatóságok beszámolója szerint hét holttestet találtak Oklahomában, köztük két feltételezett eltűnt tizenévessel. Egy férfi lakóhelyén találtak rá a testekre, akit a hatóságok a két tini eltűnése miatt kerestek.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

A holttesteket egy Henryetta nevű, Oklahoma Citytől mintegy 90 mérföldre fekvő városban található ingatlanon találták meg. A 14 éves Ivy Webster és a 16 éves Brittany Brewer is az áldozatok között lehet, akik nem sokkal azelőtt tűntek el.

A 39 éves Jesse L. McFadden követhette el a gyilkosságokat, aki regisztrált és elítélt szexuális bűnöző. A két tinédzsert utoljára hétfő kora reggel látták Henryettában, és úgy tudni, hogy a férfival utaztak.

Azonosítás alatt vannak a holttestek

Egyelőre nem tudták azonosítani a hét holtestet, ugyanakkor a hatóságok már nem keresik az eltűnt lányokat és a férfit sem. „Úgy gondoljuk, megtaláltuk a személyeket, már csak a megerősítésre várunk.” – árulta el a megyei seriff.

Eddy Rice seriff a Tusla World-nek azt mondta, egy olyan birtokon bukkantak rá a hét holttestre, ahol a gyanúsított lakott. A testekre nem a lakásban találták rá, de azok az ingatlan területén belül voltak – írja a CNN.

Szintén megerősítették, hogy már nem keresik a feltételezett gyilkost, melynek kapcsán azt mondták, nincs szabadlábon egy olyan gyanúsított sem az ügyben, akit keresnének. További részleteket csak később fognak közölni a hatóságok.