Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Herceg Erika korábban magányos farkasként élte az életét, majd jött a nagy ő

Fotó: Instagram/Herceg Erika

Takács Petra

2022. október 18. - 21:38

Az X-Faktor mentora nagyon hálás a szerelméért, aki egyúttal az első komoly párkapcsolata, előtte magányos farkasként élte az életét.

Herceg Erika egy rendkívül népszerű énekesnő, akit nem mellesleg már több mint 800 ezren követnek az Instagramon. Közel 810 ezer ember döntött úgy, hogy követi a mindennapjait, már amikor posztol, tartalmakat oszt meg.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Azzal, hogy az X-Faktor mentorává vált Magyarországon, még nagyobb ismertségre tett szert, és természetesen nem kevés férfi bókol neki a virtuális világban. Hiába, mert Erika szíve foglalt, immáron öt éve, míg azelőtt magányos farkasként élte az életét.

„Addig, amíg nem ismerkedtem meg a párommal öt évvel ezelőtt, egy »magányos farkas« voltam. Ő az első komoly párkapcsolatom, akit ennyire közel engedtem magamhoz, és most nagyon hiányzik.” – árulta el az nlc.hu-nak adott interjújában, amit érdemes elolvasnotok, sok érdekességre derül fény benne.

„Mindketten hiszünk abban, hogy vannak feladataink az életünkben, amit be kell töltenünk, és ez csak megerősíti a kapcsolatunkat. Nagyon tudatosan állunk egymáshoz és mindent megbeszélünk.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.