Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

X-Faktor: Herceg Erika már meg sem mert szólalni, újabb vita Gáspár Lacival

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 11:55

Herceg Erikát talán nem a legnehezebb kihozni a sodrából, a nézők egy részének már sok, amit csinál, és Gáspár Lacit is elkezdte kicsit felhúzni.

A táborban sem volt mindig jó a hangulat, több vita is kialakult Herceg Erika és Gáspár Laci között. Néhol szinte tapintható volt a kellemetlen feszültség, de Erika ezúttal nem viharzott ki a stúdióból.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Az is jól látszott, hogy Laci nehezebben viselte mindezt, de igyekezett tartani magát, hogy ne legyen még nagyobb vita ebből az egészből. Közben úgy érezte, Erika mintha szándékosan próbálna neki visszavágni Kiss Kevin miatt.

„Ez megint arról szól, hogy kicsit visszavágjon, ami az elején történt, Kevin miatt, és már kezdett kicsit felhúzni, de nem hagyom magam!” – tette egyértelművé Laci, miután szeretett volna együtt dolgozni az egyik fiatal lánnyal, de Erika ezt nem engedte.

„Én nem tudok hallgatni, nem tudom befogni a számat, és akkor jól van. Én vissza fogok szólni, azért mert nekem is van véleményem.” – reagált Erika, míg Laci szerint teljesen mindegy, hogy mit mond, csak azért is az ellenkezőjét akarja.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.