Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Helyszíni fotók és részletek a Bócsánál történt halálos balesetről

Összetört autók az 54-es fõút mellett Bócsa külterületén, miután összeütköztek 2022. augusztus 5-én. A rendõrség közlése szerint az egyik autó - amelyet valószínûleg egy embercsempész vezetett, aki migránsokat szállított - kigyulladt. A jármûben utazók közül ketten az életüket vesztették, és legalább kilencen megsebesültek. MTI/Donka Ferenc
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 12:26

Két ember életét vesztette, amikor egy illegális bevándorlókat szállító autó összeütközött egy másik autóval Bócsa közelében.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy grúz férfi tizenöt illegális migránst akart átcsempészni az országon egy személyautóval. Bócsa közelében azonban összeütközött egy másik kocsival.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

A police.hu legfrissebb beszámolója szerint hárman meghaltak, tizenegy ember pedig megsérült.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság járőre 2022. augusztus 5-én 2 óra körül Tázlár belterületén intézkedés alá akart vonni egy Hyundai-t, ám a sofőr megállás nélkül, nagy sebességgel továbbhajtott.

A jelenlegi adatok alapján az autót vezető férfi az 54-es út kereszteződéséhez érve sem lassított, és úgy akart kikanyarodni a főútra, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton – a Bócsa felől Kecskemét irányába – haladó Mercedesnek, ezért összeütköztek. A járőr a helyszínre érve a járműveket már az árokba borulva találta, amelyek a baleset következtében kigyulladtak.

Összetört autók az 54-es fõút mellett Bócsa külterületén, miután összeütköztek 2022. augusztus 5-én. A rendõrség közlése szerint az egyik autó – amelyet valószínûleg egy embercsempész vezetett, aki migránsokat szállított – kigyulladt. A jármûben utazók közül ketten az életüket vesztették, és legalább kilencen megsebesültek. MTI/Donka Ferenc

A Hyundai sofőrjét – egy grúz állampolgárt – a helyszínen elfogták. Ő a kocsijában tizenöt migránst szállított.

Összetört autó az 54-es főút mellett Bócsa külterületén, miután egy másik gépkocsival ütközött 2022. augusztus 5-én. A rendőrség közlése szerint az autó – amelyet valószínűleg egy embercsempész vezetett, aki migránsokat szállított – kigyulladt. A járműben utazók közül ketten az életüket vesztették, és legalább kilencen megsebesültek. MTI/Donka Ferenc

A határsértők közül ketten a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették, ők bennégtek a járműben. A két kocsiban utazók közül tizenkét fő sérültet kórházba szállítottak, közülük egy határsértő szintén már életét vesztette. Négyen nem sérültek meg.

A grúz sofőr ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai embercsempészés bűntette és halálos tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása bűntette miatt nyomozást indítottak.