Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Döbbenetes felvétel: egy helikopter lezuhant egy külvárosi negyedben

Fotó: Unsplash/Victor B.
not image

Borbély Fanni

2022. október 4. - 20:57

Biztonsági kamera rögzítette azt a pillanatot, ahogy egy helikopter lezuhant, egyenesen egy kaliforniai külvárosi negyed területére: a helikopter két utasa szerencsére sérülésekkel megúszta a manővert.

A New York Post a helyi KMPH közlése nyomán arról számolt be, hogy egy helikopter egyik pillanatról a másikra irányíthatatlanná vált, majd egy lakóházba csapódott egy kaliforniai külvárosi területen.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A biztonsági kamerák felvételein is látszik, ahogy a helikopter a földbe csapódik a fresnói East Garrett Avenue egyik lakóháza közelében szombaton, nem sokkal 10 óra előtt.

A zuhanás közben a helikopter látszólag elkapta egy ház tetejét is, majd ledarálta egy pálmafa tetejét. Charlie Chamalbide rendőr hadnagy a helyi televíziónak nyilatkozva megosztotta, a balesetben az utasokon kívül szerencsére senki sem sérült meg, ám a lakóházban károk keletkeztek.

A 47 éves pilótát és 33 éves utasát kisebb sérülésekkel szállították a közeli kórházba, mindketten eszméletüknél voltak, lélegeztek, sőt, még beszéltek is a mentősökkel: a hatóságok szerint hatalmas szerencse, hogy nem történt tragédia.

A két férfi később megosztotta a hatóságokkal, hogy épp egy tesztrepülésen voltak a helikopterrel, amikor hirtelen egy hangos pukkanást észleltek, majd a helikopter azonnal elkezdett zuhanni. A szemtanúk elmondása szerint a helikopter furcsa hangot adott ki, majd látszólag “veszített erejéből”, ám onnantól csak pillanatok kérdése volt, hogy lezuhanjon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.