Hegyes Berci vallomása a Dancing with the Stars döntője után

not image

A T-800-as

2020.december.15 - 01:27

Gelencsér Timi táncpartnere is őszintén beszélt az érzéseiről, és arról, hogy milyen sokat jelent számára ez a győzelem, valamint, ami mögötte van.

Gelencsér Timi táncpartnere is őszintén beszélt az érzéseiről, és arról, hogy milyen sokat jelent számára ez a győzelem, valamint, ami mögötte van.

Egy siker nem a győzelemtől válik igazán különlegessé. Az nagy siker a megtett út, és ami mögöttünk van. A díj a legkisebb része ennek, ami természetesen szintén fontos, különösen, ha annak ekkora értéke van.

Timi és Berci nagyon büszke lehet arra, amit elért, hiszen szombaton óriási előnnyel nyerték meg a Dancing with the Stars döntőjét. A nagy rivális Pásztor Anna végül csak harmadik lett, ami sokaknál sokkot okozott, míg másokból dühöt váltott ki. Az énekesnő röviddel a történtek után boldogan nyilatkozott.

“Neeem, nem hiszem el, tuti nem hiszem el! Ez a reakcióm vált szállóigévé a DWTS szerkesztőségében az első epizód forgatásakor, amikor megtudtam, hogy Gelencsér Timivel fogok táncolni a műsorban, még augusztusban, annyira boldog voltam!” – írta Berci a hivatalos Instagram oldalán keresztül.

Gelencsér Timi elmondta, mit fog csinálni a döntő után: “Ez most tényleg megtörtént?”

„Most pedig itt vagyunk az utolsó epizód után, decemberben és ugyanezzel a mondattal szeretném feldolgozni a tegnap történéseit, legfőképpen, hogy megnyertük a Dancing With The Starst Timivel! Felfoghatatlan az örömünk és szavakkal nem tudom kifejezni az érzéseimet, valószínűleg láttátok, hogy hányszor eltört a mécses az adás alatt…”

„Érzelmileg annyira megterhelő volt, (persze jó értelemben) hogy nem is tudtam még feldolgozni teljesen! Iszonyúan hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk a műsorok alatt, és legfőképpen Nektek, hiszen a Ti segítségetekkel élhettük meg ezt a csodát, amit egyikünk sem fog elfelejteni. Soha.”

„Szó, ami szó: nagyon-nagyon szépen köszönjük MINDENKINEK a támogatását, szavazatát, örök hála Nektek, reméljük, hogy sikerült olykor-olykor mosolyt vagy esetleg könnyeket csalnunk az arcotokra. Szeretettel: Timi és Berci”