Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

DWS2: Nagy Réka brutálisan szexi volt, repkedtek a 10 pontok, ez igen (videóval)

Fotó: Instagram/Nagy Réka
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 22:41

Nagy Réka és Hegyes Berci az elmúlt három adás ideje alatt sok kritikát kaptak a zsűritől, de képesek voltak ebből erőt meríteni.

Sokan még mindig a tavalyi győzteshez, Gelencsér Timihez hasonlítják vagy mérik Nagy Réka teljesítményét Hegyes Berci miatt, ami nem túl fair. Nem fair, mert Timi hatalmas sportmúlttal rendelkezik, aminek részben köze van a tánchoz a ritmikus sportgimnasztika miatt.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Másrészt minden ember más és más, nem lehet összehasonlítani őket, még akkor sem, ha Berci tavaly év végén megnyerte Timivel a Dancing with the Stars első évadát. Másrészt Timi elképesztően nagy követőtáborral bír az Instagramon, ami szintén segített neki a szavazatoknál.

Elmondani nem tudjuk, mennyire látványos Lékai-Kiss Ramóna új dancinges ruhája

Réka szintén nagy munkás, sokat tesz bele a táncokba, de néha nem lehet könnyű, amikor ennek ellenére élesebb kritikákat kapnak a zsűritől. Az első három adás ideje alatt is jutottak kritikák, de mindenki bízott abban, hogy a negyedikben hatalmasat mennek majd.

Ez volt az emlékek éjszakája, amikor a sztárok egyik nagy emlékét dolgozták fel, és azt vitték táncparktettre. Ez egyszerre hálás és nagyon nehéz feladat, már csak az érzelmek miatt is, de Réka semmit sem ad fel, ahogyan Berci sem.

A Réka-Berci duó most volt a legnagyobb összhangban, remekül állt a modellnek a drámai szerep. A zsűri ezúttal nemigazán akart kritikákat megfogalmazni, ők is egyetértettek abban, hogy ez most nagyon jó volt.

Lapozó: 1 2