Annyira kibírhatatlan a felesége, hogy a házi őrizet helyett inkább börtönbe vonult egy férfi

Fotó: Unsplash/Usman Yousaf
not image

Borbély Fanni

2021. október 25. - 08:45

A házi őrizetben lévő férfi azt kéri a rendőrségtől, hogy “a feleség elkerülése érdekében” helyezzék át a börtönbe.

Egy házi őrizetben lévő férfi azt kérte a rendőrségtől, hogy vigyék börtönbe, hogy elkerülhesse a feleségét. A 30 éves férfi a hétvégén egy olaszországi rendőrkapitányságra is bement, hogy ott kérelmezze a börtönt.

Az olasz média szerint azt mondta a rendőröknek, hogy nem bírja tovább a házi őrizetet a felesége mellett. Az albán férfi elmondta, hogy ezért döntött úgy, hogy elhagyja a házat, és megkérdezi a rendőröket, hogy helyette rácsok mögött töltheti-e büntetése hátralévő részét – számolt be az Il Messagero.

Az olasz média szerint a férfi megkapta, amit kért, és azóta a Róma melletti Guidoniában lévő otthonából börtönbe szállították. A rabot rögtön a rendőrőrsön vették őrizetbe, mivel a házi őrizet feltételeit megszegte azzal, hogy oda ment – számolt be az Il Corriere della Sera című országos napilap.

Több hónapot töltött házi őrizetben kábítószer-bűncselekmények miatt, mielőtt szombat este a Róma melletti őrsre ment. Büntetéséből pedig még néhány év van hátra – mondta Francesco Giacomo Ferrante százados a Tivoli Carabinieri rendőrségtől az AFP-nek.