Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Házasodna a gazda: Zsolt gazda már esküvőről beszél, Nádai Anikó nézett egy nagyot

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 18. - 02:06

Zsolt gazda és Lídia nagyon egy hullámhosszon vannak, már az esküvő, a közös élet is szóba került.

Nádai Anikó is megérkezett a nagy eseményre, majd félrehívta beszélgetni Lídiát és Zsoltot, hogy megtudja, mi van most közöttük. Lídia csak áradozott a helyszínről, az álomrandiról, ahová magával vitte Zsolt gazda.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Semmi panasza nem volt, igazán élvezte az időtöltést, és azt, hogy végre nem kell másokkal küzdenie Zsoltért. „Kitettem magamért.” – szólt közbe a gazda, aki számára varázslatos volt ez a pár nap.

Zsolt bízik benne, hogy sok ilyen közös emlékük lesz, ugyanakkor Lídia szerint még korai érzelmekről beszélni, de nyitott a folytatásra, arra, hogy még jobban megismerjék egymást. Ami jó hír, rengeteg mindenben egyeznek, és ez megkönnyíti az ismerkedést.

A gazda elárulta, már igyekeznek összehangolni a két családot, hiszen mindkettejüknek van saját családja, és maximálisan nyitottak a szerelemre, a házasságra. „Azt a mindenit” – reagált Anikó Zsolt szavai hallatán.

A közös gyermek ötlete is szóba került, Zsolt szerint nagyon tetszett Lídiának az ötlet, aki azért ezzel még várna. Anikó boldogan fogadta, hogy ilyen jól megvannak a párok, és azt tanácsolta, apró lépésekben haladjanak előre.

Házasodna a gazda: kellemetlen dráma Enci és Alfonz között a barcelonai álomrandi után (videó)

Anikó a végén megjegyezte Zsoltnak, többet már nem jön, de örül, hogy megismerhette és természetesen sok boldogságot kívánt nekik. „Tartjuk a kapcsolatot, az a biztos.” – mondta Anikó búcsúzóul. A videó végén pedig a nagy csókolózós jelenet sem maradhatott el Zsolt és Lídia között, akik talán valóban egy pár lesznek a következő években.