Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Házasodna a gazda: Nádai Anikó már lagziról beszélt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 17. - 11:41

Péter gazda és Andi között elindult valami, ami egyelőre nem forrt ki, ugyanakkor magabiztosak és az álomrandi alatt még közelebb kerültek egymáshoz.

Péter gazda és Andi igyekeztek kihozni a maximumot a svájci randiból, ami különleges volt, hiszen egy gyönyörű helyen pihentek. Andi elsősorban amiatt örült ennek a randinak, mert egyre többet mutattak magukból, láthatták, hogy milyenek a hétköznapokon.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Péter szintén elégedett volt, soha fogytak ki a szavakból, rengeteg mindenről beszélgettek, igyekeztek megtudni, hogy mik lehetnek egymás céljai. Nádai Anikó arra volt kíváncsi, elindultak-e bármilyen mélyebb érzelmek Andi iránt, amire igen volt a válasz.

Andiban is vannak érzelmek, de most igazán arra kíváncsi, hogyan tud ez működni a műsoron kívül, azon túl, amikor nincsenek forgatások és a való életben vannak. „Hogyan tud tovább haladni, vagy mi tud ebből kialakulni.”

Andi túlságosan sok mindent nem tudott mondani, de azt igen, hogy kíváncsian várják a folytatást, nyitottak rá, bár visszafogottabbak, mint a többiek. Anikó nagyon szimpatikus párként írta le Andiékat, tiszta szívéből kívánja, hogy sikerüljön nekik az, amit elterveztek.

Házasodna a gazda: kellemetlen dráma Enci és Alfonz között a barcelonai álomrandi után (videó)

A Házasodna a gazda műsorvezetője megjegyezte, értesítsék őt a későbbiekben, mert mindent tudni szeretne. „Ha van lagzi, akkor jövök!” – mondta humorosan Anikó, aki természetesen meghívást kapna az eseményre.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.