Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Házasodna a gazda: ugyanazzal a csajozós dumával próbált puszit kapni a gazda, de lebukott (videó)

not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 14. - 09:23

Zsolt gazda talán nem volt túl kreatív, vagy csak úgy gondolta, mindez jól működhet, amikor ugyanazzal a csajozási dumával igyekezett puszit kapni.

Zsolt gazda élvezi talán a legjobban a műsort, igyekszik megtalálni az igazit, azt a személyt, akivel hosszú időre számolhat. Hamarosan kiderül, hogyan dönt, miközben már azt is tudjuk, hogy Vera gazda például Tamás útját is kiadta.

Soron kívül GTSOU: nem változott az Európába irányuló orosz gázszállítások mennyisége

Zsoltnál még többen versenyben vannak, és nem egy csók csattant el a randik alatt, ami jó előjel is lehet. Egyre több csajozós dumát hallhatunk tőle, nemrég például a szívével volt „gond”, ami hallatán Bibi nagyon megrémült.

Legutóbb pedig jöhetett a szemes trükk, amikor azt mondta, hogy belement egy bogár a szemébe, és arra kérte a lányokat, hogy nézzék meg. „Van benne bogár?” – tette fel a kérdést Zsolt, és akkor még senkinek sem esett le a dolog.”

„Cseles, cseles!” – reagált a lány, aki végül elfordította az arcát, nem szájra ment a puszi. Röviddel ezután Hajninál is próbálkozott, akinek jól esett mindez, mert ezzel végre megtett felé egy lépést, amire várt egy ideje. „Láttam, hogy közeledik hozzám, és ez nagyon jól esett, és jól esett a puszi is.”

Lídia elárulta, hogy mi történt, és kiderült a trükk, a három lány gyorsan kibeszélte a történteket. Amikor Hajni is elmesélte ugyanezt, Lídia kissé kényesnek találta a szituációt, amit Bibi furának minősített.