Dollár
418,56 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
453,66 Ft
Bitcoin
18,819 $

Házasodna a gazda: az egyik lány torkaszakadtából üvöltött interjú közben (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 7. - 12:30

Bibi nem fogta vissza magát, és nemcsak üvöltött, hanem még káromkodott is, amivel nem biztos, hogy szimpatikusabbá vált a nézők számára.

Zsolt és Lídia egy igen romantikus estén vettek részt, amiről természetesen mindenki tudott. A lányok nagyon kíváncsiak voltak, mi történt a randin, az hogyan zajlott, az összes részletről tudni akartak a csajok.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Mint az általában lenni szokott, Lídia nem adott ki minden információt, ugyanakkor az arcára voltak írva a dolgok. Zsolt gazda is több mint mosolygósan tért vissza, és ekkor a többiek már sejtették, hogy valami van a levegőben.

Lídia nem sok információt osztott meg a társaival, ami Bibinek különösen nem tetszett. Zsolt legutóbbi randipartnere úgy gondolta, nem kell mindent a lányok orrára kötni, a csókot meghagyta magának.

Berki édesanyja szerint Mazsi talán addig szerette Krisztiánt, amíg utazgathatott vele

A reggelik beszélgetés ideje alatt Bibi kissé feszült volt, megjegyezték neki, hogy ideje lenne elkezdenie az edzéseket. „Az nem most lesz.” – válaszolt gyorsan és határozottan. „Ez ma nem az én napom, ma mindenki hagyjon. Ha valaki hozzám szól, rajta csattan ez az egész reggelem egyébkén, mert olyan ideges vagyok, hogy mindjárt szétb*szom ezt az izét a kezemben.”

Lapozó: 1 2