Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Házasodna a gazda: az autóban szóltak rá Beára, hogy most már vegyen vissza (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 10. - 10:14

Alfonz élvezte a dolgot, miközben a három lány érte harcolt, bár Bea mellett rendkívül nehéz érvényesülni, és sikerült felbosszantania Encit.

Nem volt túl jó a hangulat az autóban, amikor a lányok együtt utazhattak Alfonz gazdával, miközben Bea hozta a formáját, és túlságosan is határozott volt, ami nem túl szimpatikus a többieknek. „Bea, inkább ne szólj hozzám most…”

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Megkérték, hogy legalább a nap elején ne fárassza már le őket, Enci igencsak dühösnek tűnt, látható módon elege volt Beából. Rita véleménye szerint maximum egy nap, és ebből lesz valami, mert Bea már nagyon sok Encinek.

Mielőtt folytatódhatott volna a vita, medvék tűntek fel a domboldalon, csodálatos látvány fogadta őket, valószínűleg hasonló élményben még nem volt része a lányoknak. Bea is élvezte, közben többször megérintette Alfonzt, aki hagyta ezt.

Ennyire szerelmese Kulcsár Edinába G.w.M.

Végül kiszálltak az autóból, láthatták a nagyobb medvét és a bocsait, mindenki egyetértett abban, hogy ez egy rendkívül különleges élmény. Ezután folytatódott a vita a lányok között, Rita és Enci nehezen bírt Beával.

Lapozó: 1 2