Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Házasodna a gazda: keményen beszólt Bea, miután Alfonz nem őt választotta (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 16. - 07:36

Várható volt, hogy Bea nem fogja jól viselni Alfonz gazda végső döntését, és keményen beszólt neki, amire biztosan számított.

Bea egészen a végéig harcban volt Alfonz gazdáért, ám végül úgy döntött, a másik lányt választja. Annak ellenére tette ezt, hogy igen hamar közel került a fiatal lányhoz, és szinte mindig jól szórakoztak.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

Remek volt közöttük a hangulat, csipkelődtek, ugyanakkor Alfonz gazdának másra van szüksége. Bea hiába volt rendkívül magabiztos az első pillanattól kezdődően, ez nem ért győzelmet számára, az utolsó napon bukott el.

Alfonz számára nem volt könnyű a döntés, ahogyan az sem, amikor ezt közölnie kellett Beával, aki talán arra számított, hogy ő lesz a befutó. Gyorsan egy öleléssel nyitottak, és utólag azt mondta, nem nagyon tartott ettől a beszélgetéstől, mert arra számított, hogy jól fogja kezelni.

Miközben a győztes Enci ott ült az autóban, Alfonz közölte Beával, hogy bármennyire is jól érezte magát, nem rá esett a választása. Szép dolgokat mondott Beának a gazda, ám ez nem változtat azon, hogy Encit választotta.

Szabó Erika vadítóan néz ki ebben a szettben, mintha ő lenne az új Wonder Woman

„Úgy döntöttem, nem te leszel az a személy, akivel most el fogok menni.” – mondta Alfonz Beának, aki igyekezett elfogadni a döntést, hiszen ez a gazdáról szól, nem róla. „Bíztam a jó ízlésében, de ezek szerint nincs jó ízlése.”