Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Házasodna a gazda: ennél jobb randi a világon nincs (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 14. - 13:27

Alfonz és Enci eltöltött némi időt egymással, nem sokkal azután, hogy a gazda nagyon közel került Beához, akit aztán nem kell félteni.

Érdekes programokat választanak a gazdák, a lányok pedig örülnek ennek, mert olyan dolgokat élhetnek át, amiket azelőtt soha. Ez is megmutatja, hogy milyen szép a természet, mégsem látogatjuk azt.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Alfonz gazda végül medvelesre vitte a fiatal lányt, aki elhitte a szakértő szövegét, miszerint vigyázzanak a hátsó ajtóra, mert akár be is léphet hozzájuk. A gazda persze tudta, hogy ez csak vicc, míg Enci időről időre a kijáratra tekintett.

„Be tud jönni a medve, csak nem akar.” – idézte a szakértőt Enci, aki suttogva beszélgetett Alfonzzal, majd az egyik pillanatban megjelent a medve, aki nem egyedül érkezett, követték az aranyos bocsai.

Nem találjuk a szavakat Szabó Dóra fürdőruhás fotója láttán

Zsolt, a szakértő két szabályt mondott, miszerint legyen lehalkítva a telefon és ne legyen rajta vaku. Két percbe telt, Alfonz máris megszegte a szabályokat, melynek kapcsán Enci megjegyezte, ha ezzel elijesztette volna a bocsokat, akkor lehetséges, hogy bedobta volna őt is a bocsok mellé.

Még képernyőn keresztül is hatalmas élmény volt látni ezeket a csodálatos lényeket, és ilyenkor még inkább eszébe jut az embernek, hogy sokkal fontosabb és értékesebb dolgok is vannak az anyagi javaknál. Enci különösen boldog volt, hogy ilyen élményt kapott, amit sosem felejt el.