Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Real Madrid kérhet egy utolsó szívességet Hazardtól

Fotó: Florentino Perez, a Real Madrid elnöke (b) bemutatja a csapat új játékosát, Eden Hazardot a Santiago Bernabeu Stadonban 2019. június 13-án. A Real 100 millió euró körüli összegért szerződtette a Chelsea-től a világbajnoki bronzérmes belga játékost. MTI/EPA-EFE/Rodrigo Jiménez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hazard hamarosan távozik a Real Madridtól, de a klub még kér tőle egy utolsó szívességet, mielőtt kisétál az ajtón,

Hazard évek óta a Real Madrid játékosa, de nem tudott meghatározó szereplője lenni az alakulatnak. Ennek nem a tehetségéhez van köze, hiszen láthattuk, hogy a Chelsea színeiben a világ egyik legjobbja volt.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Utána nagy mélyrepülésbe kezdett, és a sérülései erősen visszavetették, illetve a madridi rendszer sem fekszik neki. Amennyire jól alakultak a dolgai a Premier League-ben, annyira rosszul megy neki a LaLigában.

A szerződése 2024. június 30-án jár le a Real Madridnál, de a döntés már megszületett, a vezetőség nem ad több bizalmat, és mindent megtesznek azért, hogy a következő átigazolási időszakban távozzon.

Hazard magas fizetése is gond

Eldőlt, hogy nyáron elhagyja a Santiago Bernabeu-t, ami igazán sosem lehetett az otthona. Hatalmas pénzt fizetett érte a klub, nem beszélve a magas fizetéséről, miközben nem sokat volt a pályán.

Nem sok klub lenne hajlandó nagyobb összeget fizetni érte, ami miatt felbontanák a szerződését, így ingyen távozhatna. Az egyik legmagasabb fizetéssel rendelkező játékosról beszélünk, aki megtehetné, hogy kitölti a szerződését, és a kevés játéklehetőségért is nagy pénzt vesz fel.

A Fichajes azt írja, a vezetőség megpróbálhatja megspórolni ezt az összeget, méghozzá úgy, hogy felbontják a kontraktusát, amivel megkönnyítenék a távozását. Összesen 160 millió eurót fizettek érte 2019 nyarán, és az volt a terv, hogy Cristiano Ronaldo helyét veszi át, de ebből semmi nem valósult meg.