Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Mióta itt jártál:

Hazard helyzete tarthatatlanná vált a Real Madridnál

Madrid, 2019. június 13. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke (b) bemutatja a csapat új játékosát, Eden Hazardot a Santiago Bernabeu Stadonban 2019. június 13-án. A Real 100 millió euró körüli összegért szerzõdtette a Chelsea-tõl a világbajnoki bronzérmes belga játékost. MTI/EPA-EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Már a nyáron szerettek volna megszabadulni tőle, ez azonban nem jött össze. Keserves évek vannak a belga mögött, kérdés, hogy 31 évesen van-e még visszaút.

A Real Madridnál minden bizonnyal már nincs. Carlo Ancelotti mindössze négy mérkőzésen biztosított lehetőséget Hazardnak, 158 perc alatt egyetlen góllal tudta segíteni csapatát a belga játékos.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Nagyon nem így képzelhette el a madridi kalandot három évvel ezelőtt, amikor egy rendkívül sikeres angliai időszak után úgy döntött, hogy a Chelsea csapatából a Real Madridhoz igazol. Nem volt jó döntés. Sem a Real, sem pedig Hazard részéről.

Hazard annak idején 160 millió euróért lett a spanyol óriás játékosa, mostanra azonban gyakorlatilag tarthatatlanná vált a helyzete a csapatnál az állandó sérülések és a formahanyatlás miatt – emlékeztetett a Fichajes.

A szerződése ugyan még 2024 nyaráig él, azonban arra vajmi kevés esély van, hogy ezt ki is tölti, ha a Real tud belőle némi pénzt csiholni, valószínűleg meglépik az eladását. Arra azért van sansz, hogy valaki bejelentkezik érte.

Arról ugyanis már korábban is volt szó, hogy az Arsenal és a Newcastle is szívesen leigazolná a belgát, aki a Transfermarkt szerint jelenleg nagyjából 12 millió eurót ér. Hogy ennyit kiadnak-e érte, az már más kérdés.