Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Hátvédprojektbe kezd a Barca, 60 millió eurót kellene összeszedniük

Fotó: Twenty20

Bense Róbert

2022. szeptember 7. - 18:47

Még alig ért véget a nyári átigazolási szezon, máris új hátvédet szemeltek ki maguknak a katalánok.

Az idei szezonra egy eddig még nem látott hátvédpárossal futott neki a Barcelona, a Sergi Roberto – Héctor Bellerín kettős azonban nem feltétlenül jelent hosszú távra megoldást, ezt pedig Xavi és Mateu Alemany sportigazgató is hasonlóan gondolja.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Éppen ezért a Barcelonánál már azt tervezik, hogy jövő nyáron megerősítik a védelmet, ehhez pedig meg is van a kiszemelt játékos, az egyetlen bökkenő, hogy 60 millió eurót kellene érte letenniük az asztalra.

A Barca a Monaco 21 éves braziljában, Vandersonban látja a megoldást, a fiatal védőt már idén is összeboronálták a spanyolokkal, azonban a francia csapat nem szeretné őt aprópénzért elherdálni – írta meg a Fichajes.

A Monaco vélhetően a Transfermarkt által meghatározott 18 millió eurós értékmeghatározáson is jót mosolyogna, hiszen ez az összeg nagyon messze van attól, amennyit kapni szeretnének érte, arról nem is beszélve, hogy a francia csapat igazán ért a jó üzletek megkötéséhez.

Elég csak Tchouamenit említeni, akiért mintegy 80 millió eurót fizetett a Real Madrid a Monacónak, de ha kicsit távolabbra megyünk az időben, 2017-ben a PSG 180 millió euróért vásárolta meg tőlük Mbappét.