Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Hátborzongató felvételen, ahogy egy férfi elrabol egy 7 hónapos csecsemőt alvó édesanyjától

Fotó: Unsplash/Shubham Sharma
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 29. - 13:26

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot, melyen tisztán látszik, ahogy egy férfi elrabol egy 7 hónapos csecsemőt egy alvó nőtől egy metróállomáson.

A hátborzongató gyermekrablási kísérletről készült biztonsági kamerás felvételt a Hindustan Times tette közzé, s értesüléseik szerint az eset az indiai Uttar Pradeshben történt.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A felvételen is látszik, és a szemtanúk is megerősítették, hogy egy ismeretlen férfi odalépett egy, a földön fekvő és épp alvó nőhöz, majd kisvártatva felkapta a nő mellett fekvő csecsemőt, majd sietve távozott a helyszínről.

A bűncselekményt a térfigyelő kamera is rögzítette, a felvételt pedig azóta feltöltötték a közösségi médiába, ahol vírusként terjed a felhasználók között.

A videón is látszik, hogy egy fehér pólót viselő férfi odasétál a földön alvó nőhöz, látszólag elmegy mellette, majd visszafordul, felkapja a 7 hónapos csecsemőt, s mint aki jól végezte dolgát, elindult a peronon álló vonat irányába.

Noha a felvételt már közzétették, s több millióan látták, a rendőrség még mindig keresi a gyermekrabló ismeretlen férfit, s arra kérik a lakosságot, hogy aki látta, vagy felismeri a videón látható tettest, azonnal értesítse a hatóságokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.