Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Hatalmas név térhet vissza a Bayern Münchenhez

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Nem kizárt, hogy egy óriási névvel erősít a Bayern München, miután Thiago Alcantara elhagyta a keretet, hogy a Liverpoolhoz szerződjön.

Nem kizárt, hogy egy óriási névvel erősít a Bayern München, miután Thiago Alcantara elhagyta a keretet, hogy a Liverpoolhoz szerződjön.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Az idei átigazolási szezon nem olyan, mint az általában lenni szokott, köszönhetően a koronavírusnak. A gazdasági válság sok klubot érintett, és érezhetően kevesebb a transzfer, valamint igazán őrült összegek sem repkednek, vagy csak kisebb mértékben.

A Bayern München is igazolhat még, ráadásul nem is akárkit, aki pár évvel ezelőtt még a csapatnak játszott. Miután Thiago Alcantara úgy döntött, hogy távozik, és a Liverpool csapatához csatlakozik, a németek egy új középpályás után nézhetnek.

Egy igen nagy névről van szó, aki ráadásul még mindig csak 28 éves. Egy klasszis, aki 2009 és 2013 között a Dortmund egyik legnagyobb sztárja volt, majd a Münchenhez igazolt. 2016 második felétől pedig már újra a Dortmund játékosa volt.

Mario Götze az a játékos, aki visszatérhet, legalábbis a német BILD beszámolója szerint. A helyzetet megkönnyíti, hogy a német szerződése június végén lejárt, így szabadon igazolható. A játékos annyit elárult, hogy az elmúlt hetekben több edzővel és klubbal is beszélt.

„Ambiciózus céljaim vannak, és nagyon szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját. Minden nap ez hajt előre. Nem akarom befejezni a karrieremet anélkül, hogy ne nyertem volna meg ezt a címet. A vb-diadalunk is hihetetlen volt. A mindennapi munkát azonban klubszinten végezzük, és ennél a trófeánál nincs nagyobb.”

Emiatt az MLS jelenleg nem szerepel a lehetséges állomási között, de a Bundesligában maradna. Továbbá az is kiderült, hogy az anyagi szempont nem játszik főszerepet a világbajnoknál, csak egyszerűen a legmagasabb szinten akar futballozni, bizonyítani, és megmutatni, hogy mit tehet egy csapatért. „Nagyon vágyom a futball után.”

Az Arsenal még mindig a „legszebb” futballt játssza: no komment (videó)