Hatalmas igazolásra készülhet a Liverpool, az egyik legendájukat hoznák vissza

Fotó: Twitter/Liverpool FC
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben most minden arról szól, hogy Cristiano Ronaldo újra a Real Madrid játékosa lehet, a Liverpool állítólag nyitott arra, hogy visszahozza egykori klasszisát Angliába.

Nagyobb mozgások várhatóak ezen a nyáron az átigazolási szezonban, melynek a Liverpool lehet az egyik főszereplője. Jürgen Klopp csapata idén csak szenved, legalábbis magához képest biztosan, és már nincs reális esélyük arra, hogy megvédjék a címüket.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A sérülési hullám komoly hatással van a csapat teljesítményére, de az is egyértelművé vált, hogy igazolniuk kell. A hírek szerint egy középcsatár is a célpontok között szerepel, akinek segítségével Klopp visszatérne a csúcsra.

A német szakemberről is sokat pletykálnak, miszerint a sikertelen szezon után távozhat, és hazája válogatottjának irányítását veheti át. A legvalószínűbb forgatókönyv azonban az, hogy maradni fog, hiszen bizonyította, hogy ő a megfelelő ember a Liverpool irányítására.

A Fichajes arról jelentett, hogy noha Firmino és Jota folyamatosan képes segíteni a támadásokat, Klopp egy tapasztalt játékossal szeretne erősíteni, aki ráadásul évekkel ezelőtt már letette a névjegyét a csapatnál.

Ezzel is számolnia kell Ronaldónak, ha vissza akar térni Madridba

Egyrészt ezzel a gólok számát akarja növelni, másrészt a rotáció is hatékonyabbá válhatna, ami jelenleg nincs meg. A legújabb név a listájukon Luis Suarez, aki egykor a Barcelona kedvéért hagyta el Angliát, majd a spanyolokkal írt történelmet.

Suarez furcsa körülmények között távozott a katalánoktól, és bizonyította, hogy hatalmas hiba volt elküldeni, mert az ő jelentős hozzájárulásával akár bajnok is lehet az Atletico Madrid. A lap úgy tudja, hogy a britek érdekeltek abban, hogy nyáron elhozzák Madridból a csatárt, és készek ajánlatot tenni érte.

A tapasztalt támadó 133 mérkőzést játszott a Liverpoolban 2011 és 2014 között. Ennek ideje alatt 82 gólt szerzett és 47 gólpasszt osztott ki, ami egy egészen lenyűgöző statisztika. Tekintve azt, hogy azóta a Liverpool csak erősebbé vált, és Suarez még mindig a világ egyik legjobb gólszerzője, hatalmas fogás lenne.