Hatalmas hírt jelentett be Hajdú Péter és menyasszonya

Fotó: Instagram/Hajdú Péter
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 4. - 06:51

Hajdú Péter ismét édesapa lesz, miután kiderült, hogy Láng Eszter várandós, akivel egy nagyon nehéz időszakon vannak túl.

A Blikk a cikkében arról ír, hogy Péter és Eszter rendkívül boldogok, és nemcsak a jól működő kapcsolatuk miatt. A lap megtudta, hogy babát várnak, és az örömük szinte leírhatatlan, különösen azok után, hogy korábban három magzatot is elvesztettek.

Tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt várandós, de rövid idő után sajnálatos módon elvetélt. Ez egy rendkívül nehéz időszak volt számukra, mindketten várták a babák születését. A sors még kegyetlenebb volt, mivel az év utolsó felében úgy tűnt, hogy kaptak egy újabb lehetőséget, ám ezúttal is rosszul alakultak a dolgok.

Péter volt az, aki megmentette Eszter életét, mert ha nem lép fel határozottan, és nem viszi kórházba a szerelmét, valószínűleg ma már nem élne. A Blikk információi szerint már túl vannak a várandósság első, kritikus időszakán, tehát joggal bízhatnak abban, hogy minden rendben lesz a babájukkal.

A Blikk érdeklődésére Hajdú megerősítette, hogy igazi a hír, babát várnak, és nagyon boldogok emiatt. Szintén jó hír, hogy mindketten negatív tesztet produkáltak azt követően, hogy megfertőződtek a delta variánssal.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.