Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Hatalmas gólt akasztott Sergio Ramos az edzésen a jobb felsőbe

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid védője az edzéseken is éles marad, és úgy tűnik, hogy még mindig rendben van a rúgótechnikája, amiből szintén profitálhat a madridi alakulat.

A Real Madrid védője az edzéseken is éles marad, és úgy tűnik, hogy még mindig rendben van a rúgótechnikája, amiből szintén profitálhat a madridi alakulat.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Sergio Ramos mindig tele van energiával, és együtt él a futballal. Emiatt is lesz sajnálatos, amikor eljön a nap, és szögre akasztja a cipőjét. A kiváló játékosok túl gyorsan öregszenek a szemünkben, de amíg pályán vannak, élvezhetjük a játékukat.

Ramos igazi ikonná nőtte ki magát a Real Madridnál. Már a karrierje elején látni lehetett, hogy a fiatal srác nagyon nagy jövő előtt állhat. Hatalmas játékosoktól tanulhatott. Elég csak Zidane vagy Beckham nevét említeni.

A csapattársak még inkább motiválttá tették őt, és közben lelkiismeretesen dolgozik, végzi a feladatát, azt, amiért a magas fizetését kapja. Meg is érdemli, mivel állandóan hozza a teljesítményt, hiába idősebb már.

A kor nehezebben fog az ilyen különleges játékosokon, akik még ennyi idősen is erősítést tudnak jelenteni a csapatuknak, a legmagasabb szinten. A Real Madrid valóban a legmagasabb szint, és nemcsak a múltja miatt.

Az edzéseken is 110%-ot kell nyújtaniuk a játékosoknak, és Ramos pontosan ezt teszi, aki a legtöbb esetben fejjel szerez gólt egy szögletet követően. Az sem ritka, amikor elsüti a jobb lábát, mint tette azt az edzésen is legutóbb.

Csúnyán betette a jobb felsőbe a lasztit, ami még Sergiónak is tetszett. Sajnálhatja, hogy mindezt nem egy éles meccsen tette… Ki is nézett az operatőrre, majd humorizált egy kicsit. Büszke is lehetett erre a sistergős bombára.

https://www.instagram.com/p/CCybawPCBS3/
https://liner.hu/ezen-a-hatalmas-jachton-nyaral-cristiano-ronaldo-a-szerelmevel/