Halálos baleset a 8-as főúton, képek a helyszínről

Fotó: Facebook/Veszprém MKI
not image

Takács Petra

2021. június 15. - 11:15

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze egymással a 8-as fűúton, ami miatt le kellett zárni az érintett szakaszt.

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó a 8-as főút 47-es kilométerénél, Veszprém térségében, a főutat lezárták – közölte a katasztrófavédelem kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a mentők is a helyszínen vannak. Az Útinform szerint áll a forgalom a balesetnél.

Kisteherautó és kamion ütközött a 8-as főút 47-es kilométerénél kedden délelőtt. A kamion sofőrjét a veszprémi hivatásos tűzoltók hordágyon rögzítették és felvitték az árokból, majd átadták a mentősöknek. Az érintett útszakaszon még tart a műszaki mentés – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében.

FRISSÍTÉS: Meghalt egy ember abban a keddi balesetben, amelyben egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze a 8-as út 47-es kilométerénél, Veszprémnél – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Aradi-Pogány Virág elmondta: a balesetben a kisteherautót vezető 45 éves férfi a helyszínen meghalt, egy ember megsérült. A korábbi teljes útlezárásról szóló információkkal ellentétben a rendőrség csak az újonnan megépített útpályát zárta le, a forgalom a litéri elágazó és Veszprém közt a még fel nem újított “régi” kétsávos úton irányonként egy-egy sávon halad.

Forrás: MTI