Ez a hat játék érkezik PS Plusra novemberben

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. október 28. - 23:25

A Sony novemberben összesen három normál, valamint három VR videójátékkal kedveskedik a PS Plus előfizetőinek.

A japán techóriástól megszokhattuk, hogy rendkívül bőkezű, amikor a PS Plusról van szó, hiszen bár továbbra is a rivális Game Pass számít népszerűbb választásnak, mégis olyan fantasztikus exkluzív címeket tesznek elérhetővé a szolgáltatás által, ami a gamerek számára igencsak kifizetődő.

November hónap más lesz, mint az eddigiek, ugyanis ezúttal a szokásos három játék helyett kapásból hat game-et zsebelhetnek be a PS Plus feliratkozói, köszönhetően annak a csomagnak, ami három VR-játékot tartalmaz.

A The Persistence, a The Walking Dead: Saints & Sinners, valamint az Until You Fall exkluzív PlayStation-ös VR-címek november 2-tól kezdődően lesznek elérhetőek a Sony előfizetői szolgáltásában, míg a normál kínálat szintén három újdonsággal bővül.

A First Class Trouble és a Knockout City PS4-re és PS5-re is letölthető, azonban a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning című alkotást kizárólag PS4 konzolra telepíthetjük, mivel next-gen változatát egyelőre még nem készítették el.

Akinek még nem sikerült behelyezni a könyvtárba az októberi Hell Let Loose, Mortal Kombat X, illetve PGA Tour 2K21 játékokat, az még november elsejéig megteheti, ezután azonban már érvényét veszti az akció.