Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Hat fokban tartottak írásbeli vizsgát az ELTE-n, a diákok teljesen átfagytak

TÉMÁK:
#elte
Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az egyik hallgató szerint a vizsga két órán át tartott, de annyira fáztak, hogy remegtek a hidegtől, ráadásul a lábujjaikat és az ujjaikat sem érezték.

A 444.hu szerint az Eötvös Loránd Tudományegyetem kampuszai a vizsgaidőszakra és az utolsó tanítási hétre távollétre álltak át, ami azt jelenti, hogy elvileg a vizsgákat is online kellene megtartani, ám a bölcsészkar néhány hallgatójának mégis 6 fokos teremben kellett írásbeliznie.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Az egyik hallgató számolt be arról, hogy a vizsga két órán át tartott, de annyira fáztak, hogy remegtek a hidegtől, ráadásul a lábujjaikat és az ujjaikat sem érezték, s a vizsgáztatók a radiátor mellől nézték végig az egészet.

„Azt azért jelezték, hogy a kabátunkat felvehetjük, de a fülünket ne takarjuk el, nehogy fülessel csaljunk. Ez a vizsga ráadásul meghatározza a továbbiakat a tanár szakosoknak, hiszen nem mehetünk rövid tanítási gyakorlatra az abszolválása nélkül”

– tette hozzá.

Elmondása szerint úgy értesült, hogy aznap nem ez volt az egyetlen vizsga az épületben, ahol egyébként meleg víz és fűtés sem volt, s mint kiderült, hiába reménykedtek abban, hogy legalább a teremben meleg lesz – írta a hvg.hu.

A dékáni utasítás alapján a vizsgákat jelenleg külső helyszínen, az ELTE Egyetemi Könyvtárában és a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban kellett volna tartani, s a tervek szerint ez most is így lett volna, azonban pénteken email érkezett, hogy mégis a Múzeum körúti kampusz egyik épületébe kell menniük.