Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Haryy Kane-nel nem lehet szórakozni Angliában (videó)

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Videós összefoglaló érkezett a Tottenham legutóbbi győzelméről, ami amiatt is fontos volt Conte számára, mert kikapott a mögöttük érkező Liverpool.

A Liverpool rajongói egy héttel ezelőtt ezen a napon a fellegekben érezhették magukat, most pedig ismét keresik a válaszokat, akárcsak Klopp. Noha pár hónappal ezelőtt 9-0-ra verték a Bournemouth csapatát az angol bajnokin, most még csak gólt sem rúgtak, és egyet kaptak.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ezzel a vereséggel megtört a Liverpool lendülete, és távolabb kerültek a Bajnokok Ligája indulástól. Eldőlni még semmi sem dőlt el, de az biztos, hogy idén különösen hektikusan játszik Klopp csapata.

A Tottenham szintén, ahol Conte nemrég azt nyilatkozta, lehetséges, hogy hamarosan elküldik, de addig mindent meg fog tenni a csapatért. A fájó BL-kiesés után 3-1-gyel üzentek a Nottingham ellen szombaton, bár ez nem volt olyan egyszerű.

Ugyan Richarlison már a 3. percben eredményes volt, parádés gólt lőtt, a VAR közbeszólt. Kane viszont duplázott, büntetőből is betalált, és közben még nagyobb legendává válik Londonban, bár a hírek szerint a Real Madrid komolyan számolna a leigazolásával, és még mindig nem hosszabbított a csatár.

A Nottingham a 81. percben szépített, és nem sokkal később büntetőhöz jutott, amivel 3-2-re módosíthatták volna az állást. Ez végül a kimaradt büntető miatt elmaradt, ahogyan az is, hogy az utolsó utáni pillanatokban elrontsák a Tottenham napját.