Nem rajong a Liverpool fiatal tehetsége a FIFA 22-es arcáért

Fotó: Twitter/Harvey Elliott
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 26. - 17:46

Harvey Elliott éppen súlyos bokasérüléséből lábadozik, az EA Sports által fejlesztett FIFA 22 azonban nem segített sokat a felépülés lelki oldalában.

A FIFA 22 kapcsán évről évre felmerülnek focistai panaszok, sokszor egyes statisztikákkal elégedetlenek a játékosok, jellemzően az EA által kijelölt gyorsaságukkal.

Előfordul azonban, hogy nem sikerül éppen szerencsésen összerakni egy-egy játékos grafikáját és kifejezetten rosszul rajzolják meg az arcát.

Harvey Elliott úgy érzi, ő is ezt a sérelmet szenvedte el a játékfejlesztők részéről, ugyanis nemes egyszerűséggel „sz**nak” nevezte a FIFA szerinti arcát.

Elliott egyébként 73-as összértékelést kapott a FIFA 22 fejlesztőitől, azonban a Manager módban kifejezetten jó vétel lehet, ugyanis 87-es potenciállal rendelkezik.

A mindössze 18 éves, jobbszélen és a középpályán bevethető angol még a Leeds United ellen szenvedett horrorsérülést Pascal Struijk belépését követően.

Egyelőre nem tudni pontosan, Elliott mennyit hagyhat ki, de a legtöbb szakértő várakozása szerint hosszú hónapokat tölthet az oldalvonalon.