Hamarosan bemutathatják a next-gen Harry Potter játékot

Avalanche Software
not image

Kulcsár Péter

2021. november 12. - 22:20

Egy bennfentes iparági szivárogtatónak köszönhetően értékes információkra derült fény a fejlesztés alatt álló game kapcsán.

Már több mint egy éve annak, hogy debütált a Hogwarts Legacy előzetese, a rendkívül ízlésesre és izgalmasra sikeredett traileren kívül azonban túl sok mindent nem tudhattunk meg a Harry Potter-széria videójátékos adaptációjáról.

A GameRant magazin szúrta ki a PlayStation-ös körökben mozgó Mille Amand szivárogtató legújabb tweetjét, amelyben egy Harry Potteres tematikájú gifet osztott meg azzal a szöveggel, hogy „hamarosan érkezik”, utalva ezzel a közelgő bemutatóra.

Amand korábban már bizonyította hitelességét, hiszen például a Marvel’s Wolverine és a PS-exkluzív címek debütálását is pontosan megjósolta, és csak akkor tett fel bárminemű információt a közösségi oldalára, ha biztos volt abban, az elkövetkező néhány hónapban megvalósulhatnak.

Sokan úgy gondolják, hogy a december 9-én esedékes The Game Awards díjkiosztó gálán hullhat majd le a lepel elsőként a next-gen konzolokra és PC-re egyaránt érkező Hogwarts Legacy játékmenetéről, bár erre még korántsem szabad mérget vennünk.

Hogy végül miként alakul a történet, csupán találgathatunk, ám ha megrögzött Harry Potter-rajongók vagyunk, érdemes lesz figyelemmel követnünk a szaksajtó és a leakerek infómorzsáit, amelyeket véletlenszerűen hintenek szanaszét az éterben.